Een waterleiding aanleggen in Brugge

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan de hulp van een loodgieter ontkomen. Een loodgieter kan u met tal van verschillende klussen van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij het aansluiten van uw sanitaire voorzieningen op de afvoer, het aansluiten van de regenpijpen buiten uw woning en het aanleggen van de waterleidingen in huis. Een waterleiding aanleggen is geen eenvoudige klus! Wanneer de waterleidingen niet op de juiste wijze worden aangelegd kan er speling ontstaan tussen de verschillende leidingen. Hierdoor kan een nare lekkage ontstaan, waarbij het vocht in de leidingen langzaam naar buiten sijpelt. Wanneer het vocht buiten de leidingen trekt in uw muren en vloeren, met schimmelplekken tot gevolg.

Hulp bij het aanleggen van een waterleiding

Een waterleiding aanleggen begint bij het schoonmaken van de ondergrond. Kleine uitsteeksels van een betonnen vloer, achtergebleven spijkers en soortgelijke scherpe voorwerpen kunnen de leidingen beschadigen. Net als bij de speling tussen twee leidingstukken kunnen ook deze beschadigingen voor een lekkage rond de leidingen zorgen. In de volgende stap van een waterleiding aanleggen worden de uiteindes van de waterleiding ruwer gemaakt, zodat deze goed op elkaar aansluiten. Vervolgens kan het leidingnetwerk aangesloten worden, zodat u overal in huis water kan gebruiken.

Tip: vraag altijd om een overzicht van de plekken waar de leidingen lopen! Zo voorkomt u dat u tijdens het boren een waterleiding raakt.

Lekkages rond leidingen oplossen

Mocht u zelf een waterleiding aanleggen, dan loopt u het risico tegen een lekkage aan te lopen. Een lekkage is vaak lastig zelf te verhelpen, omdat vaak niet direct duidelijk is waar de bron van een lekkage zich bevindt. Ook bij een lekkage staat ons loodgietersbedrijf voor u klaar om hulp te bieden. Wij sporen de bron van de lekkage voor u op en zorgen voor een passende oplossing om een ernstige waterschade aan uw woning te voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button