Wat is een designradiator en hoe werkt het?

designradiator

Een designradiator is een radiator die speciaal is ontwikkeld vanuit een esthetisch oogpunt. Dit betekent dat de radiatoren een uitstraling hebben dan gewone radiatoren. Ze zijn daardoor een blikvanger of juist iets wat mooi wegvalt in de ruimte. Daarnaast hebben ze ook een toegevoegde waarde aan een woonruimte of badkamer. Het is dus een verwarming die mooi bij uw interieur past! Wilt u meer over designradiatoren weten en hoe het werkt? Lees verder en kom erachter.

Designradiator in de badkamer

De meest bekende radiatoren onder de designradiatoren zijn handdoekradiatoren. Deze radiatoren worden ook wel badkamerradiator genoemd. Een designradiator voor in de badkamer ziet er anders uit dan een designradiator voor in een woonkamer. Een handdoekradiator heeft namelijk meerdere functies.

Deze radiator is zo gemaakt dat u er een handdoek makkelijk op kunt drogen. De handdoek legt u door de radiator heen, waardoor de handdoek dan sneller gaat drogen. Een voordeel die bij een badkamerradiator komt kijken is dat ze te monteren zijn op plekken waar normale radiatoren niet passen. Ook is een kenmerk van badkamerradiatoren dat ze voorzien zijn van een speciale coating. De radiatoren zijn daardoor geschikt om in een vochtige ruimte te plaatsen. De badkamer radiator verwarmt daarnaast ook de badkamer.

Designradiator in de woonkamer

Designradiatoren komen in allemaal verschillende vormen en maten. De meest voorkomende designradiatoren zijn de horizontale designradiator en de verticale designradiator. Verticale designradiatoren hebben meestal meer warmte opbrengst, dit komt door de grote afmeting. Deze design radiator wordt vaak gebruikt om naast een raampartij te plaatsen. Denk dan aan een schuifpui of openslaande deuren. De horizontale design radiator wordt vaak juist onder een raam geplaatst.

Wilt u een radiator laten installeren?

Kiest u ervoor om een radiator te laten installeren? Neem dan contact op met de loodgieter in Brugge. U betaalt de vakman een uurloon en de voorrijkosten. Als de vakman voor het installeren van uw radiator, verwarming leidingen moet aanleggen, verleggen of verlenging, houd dan ook rekening met extra kosten!

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button