Verstoppingen in Brugge

Een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters is een verstopping in de afvoer of riolering onder uw woning. Een verstopping maakt het onmogelijk om nog gebruik te maken van uw gootsteen, toilet of douche. Daarnaast brengt het ook vernevelende en lang blijvende stank met zich mee. Gelukkig is het relatief eenvoudig om een verstopping tegen te gaan, door enerzijds te zorgen dat afval zo goed mogelijk uit uw afvoer geweerd wordt en anderzijds eens per half jaar een loodgieter in te schakelen voor het doorspuiten van uw afvoer. Ook wanneer u momenteel al te kampen hebt met een verstopping, kan een loodgieter uitkomst bieden. Voor het verhelpen van verstoppingen in Brugge en omgeving staan onze loodgieters voor u klaar! Ze hebben jarenlange ervaring in het vak en weten uw verstopping op een vakkundige en daadkrachtige wijze aan te pakken.

Verstoppingen in Brugge voorkomen

verstoppingenHet voorkomen van een verstopping begint met het weren van afval uit uw afvoer. Dit geldt niet alleen voor de afvoer van uw toilet en douche, ook via de gootsteen in uw keuken, de regenpijpen buiten, enzovoorts, kan er afval in uw afvoer terechtkomen. Daarom is her verstandig om een zeefje in uw gootsteen, wat het merendeel van de etensresten uit uw afvoer houdt, plaats een kapje over uw regenpijp tegen bladeren en takjes, enzovoorts.

Als laatste kunt u uw afvoer door onze loodgieter laten doorspuiten, om een verstopping helemaal te voorkomen. Beginnende verstoppingen worden hierbij direct opgelost!

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button