Verschillen tussen koolmonoxidemelders

Nieuws

Steeds meer woningbezitters schaffen een koolmonoxidemelder voor hun woning aan, zodat zij beschermd worden tegen het gevaar van een te grote hoeveelheid koolmonoxide in hun woning. Weet u wat de gevaren van koolmonoxide kunnen zijn? Koolmonoxide heeft een verdovende werking op ons lichaam, waardoor u zich steeds slaperiger zult voelen. Veel mensen zetten in dit geval een raampje open, waardoor het overschot aan koolmonoxide weg kan lopen. Mocht u dit niet doen, dan kunt u in slaap vallen en verstikken. Iets waar u toch niet aan moet denken! Wat zijn echter de belangrijkste verschillen tussen koolmonoxidemelders die tegenwoordig in iedere hobby- en bouwwinkel worden aangeboden?

Koolmonoxidemelders met/zonder certificaat

In veel hobby- en bouwwinkels worden koolmonoxidemelders in verschillende prijsklassen aangeboden. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar het certificaat waarvan een melder is voorzien. Heeft een koolmonoxidemelder geen certificaat? Dan is het sterk af te raden om deze koolmonoxidemelder aan te schaffen. Op voorhand lijkt de melder vanwege de prijs wellicht aantrekkelijk, maar de werking ervan kan niet blijvend gegarandeerd worden.

Twijfelt u? Schakel de hulp van een erkende loodgieter in. Door de plaatsing van een koolmonoxidemelder aan een loodgieter uit te besteden bent u ervan verzekerd, dat de koolmonoxidemelder op de juiste wijze, op de juiste plaats en met het juiste certificaat in uw woning wordt geïnstalleerd. Zo is uw veiligheid gewaarborgd!

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button