Over Loodgieterij De Smet

Loodgieter De Smet is al meerdere jaren een van de meest betrouwbare loodgietersbedrijven in de omgeving van Brugge. Wij zijn een zeer veelzijdig loodgietersbedrijf en we kijken graag samen met u naar de juiste en professionele oplossing voor uw loodgietersproblemen! Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en al onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s. U kunt er dus op rekenen dat u een ervaren loodgieter aan de deur krijgt!

Kernwaarden

Wij hebben 3 kernwaarden binnen het bedrijf waardoor wij u de best mogelijke ervaring kunnen geven. Loodgieterij De Smet gaat altijd voor uitstekende service en de beste kwaliteit. Dit kunnen we garanderen door onze goed opgeleide monteurs. Dit alles geven wij voor een goede en eerlijke prijs. Zo kunnen wij u de goede service leveren die u wilt.

Services

Loodgieterij De Smet is een echt allround loodgietersbedrijf dat u voor al uw loodgietersproblemen kunt inschakelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de isolatie van uw dak of het ontstoppen van uw afvoer. Maar Loodgieterij De Smet is ook voor klussen met betrekking tot lekkage aan uw dak in te schakelen. Voor onderhoud, vervanging en installatie van een cv-ketel kunt u ook bij ons terecht!

Zoekt u dus een ervaren loodgieter die al uw problemen snel komt oplossen? Dan bent u bij Loodgieterij De Smet aan het juiste adres. Onze loodgieters zijn 24/7 voor u beschikbaar en helpen u niet alleen graag met uitvoeren van werkzaamheden. Onze loodgieters geven u ook graag passend advies op uw plannen en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren. U kunt Loodgieterij De Smet altijd contacteren!

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button