Schakel de ontstoppingsdienst uit Brugge in!

Verstoppingen in de afvoer van een woning vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet geheel onlogisch! Omdat een verstopping vaak een nare stank met zich meebrengt. Daarbij is het in het ergste geval niet langer mogelijk om uw sanitaire voorzieningen nog te gebruiken. Onze ontstoppingsdienst in Brugge staat voor u klaar om hulp te bieden bij een verstopping. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen om de verstopping binnen een korte tijd voor u te verhelpen. Zo hoeft u niet een hele avond zonder toilet door te komen.

De verschillende hulpmiddelen van ontstoppingsdienst

Onze ontstoppingsdienst in Brugge kan verschillende hulpmiddelen inzetten. Zo kunnen we uw afvoer onder een hoge druk doorspuiten om verstoppingen letterlijk voor u op te lossen. Daarnaast is een alternatief voor deze methode het gebruik van een klein haakje, waarmee we dikke proppen restafval uit de afvoer kunnen trekken. Ook is het gebruik van een vegertje mogelijk waarmee de binnenzijde van de afvoer gereinigd wordt bij verstoppingen. Op deze manier blijft er geen restafval in de afvoer achter.

Bij een verstopping op de late avond kunt u op onze spoedservice rekenen. Met onze spoedloodgieter helpen we u zowel op de late avonden, als in de weekenden bij het oplossen van verstoppingen.

Ontstaan van een verstopping

Een verstopping ontstaat in veel gevallen als gevolg van een grote hoeveelheid restafval wat in de afvoer is blijven liggen. Dit restafval kan niet meer worden meegevoerd door het water in de afvoer, waardoor het een beginnende verstopping vormt. Hierdoor zal het restafval zich steeds meer ophopen, met een serieuze verstopping tot gevolg. Voorbeelden van restafval zijn een overmatig gebruik van toiletpapier, kleine takjes en bladeren die in de afvoer terechtkomen. Hiervoor zijn verschillende hulpmiddelen die de hulp van onze ontstoppingsdienst in Brugge overbodig maken. Denk aan een zeefje of een bladvanger.

Tip: laat uw afvoer zeker eenmaal per jaar preventief doorspuiten door onze ontstoppingsdienst.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button