Loodgieter in Zedelgem – Wij staan voor u klaar

  • Direct beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop

24/24 beschikbaar

Heeft u een lekkage en heeft u spoed? Geen probleem, wij komen direct helpen!

Vakkundig onderhoud

Bent u opzoek naar vakkundig onderhoud voor bijvoorbeeld de cv-ketel? Dan kunt u bij ons terecht!

De klant staat voorop!

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Alleen de beste materialen worden gebruikt.

Last van een lekkage? Wij zijn 24/24 beschikbaar om u te helpen!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/24 beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop!

Hulp bij loodgietersklussen? Schakel de loodgieter uit Zedelgem in!

Loodgietersklussen kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn! Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen of het aansluiten van een wc. Onze loodgieter uit Zedelgem staat voor u klaar om hulp te bieden. Wij kunnen u met verschillende loodgietersklussen op weg helpen. Denk aan installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Onder installatiewerkzaamheden verstaan we onder meer het leggen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Daarnaast is het verstandig om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Daardoor voorkomt u lekkages en cv-ketelstoringen. Mocht het onderhoud te laat komen, dan kunnen we een reparatie voor u uitvoeren.

Lekkages voorkomen en verhelpen

Naast CV storingen vormen ook lekkages een grote ergernis voor veel woningbezitters. Als gevolg van een lekkage kunnen er lelijke schimmelplekken op muren en plafonds ontstaan. Daarnaast kost vaak enkele maanden voor een dergelijke waterschade hersteld is. Lekkages kunnen het gevolg zijn van achterstallig onderhoud of het verkeerd aanleggen van leidingen. Voorkom lekkages door de hulp van onze loodgieter uit Zedelgem in te schakelen. De loodgieter legt leidingen op de juiste wijze aan en gaat speling tussen de leidingen tegen. Mocht u momenteel al te kampen hebben met lekkages, dan kunnen we de lekkages voor u oplossen.

Neem contact op

Bent u op zoek naar de beste loodgieter uit de buurt? Wij helpen u graag met lekkages of cv-storing. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button