Loodgieter Damme – Betrouwbare loodgieterij

  • Direct beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop

24/24 beschikbaar

Heeft u een lekkage en heeft u spoed? Geen probleem, wij komen direct helpen!

Vakkundig onderhoud

Bent u opzoek naar vakkundig onderhoud voor bijvoorbeeld de cv-ketel? Dan kunt u bij ons terecht!

De klant staat voorop!

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Alleen de beste materialen worden gebruikt.

Last van een lekkage? Wij zijn 24/24 beschikbaar om u te helpen!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/24 beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop!

Loodgieter uit Damme inschakelen voor onderhoud

Er komen tal van verschillende loodgieterselementen in woningen voor. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen, de afvoer en bijbehorende sanitaire voorzieningen, de cv-ketel, enzovoorts. Dergelijke loodgieterselementen moeten eens per twee of drie jaar onderhouden worden, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Onze loodgieter uit Damme helpt u hier graag bij! Complicaties komen in verschillende vormen voor, denk bijvoorbeeld aan lekkages. Des te sneller een complicatie aangepakt wordt door onze ervaren loodgieter in Damme, des te kleiner is de kans op schade aan uw woning. Een lekkage kan voor lelijke schimmelplekken op uw muren zorgen, of rottende plekken in uw houtwerk veroorzaken.

Hulp bij problemen met de cv-ketel

Ook voor een goede werking van de cv-ketel is het belangrijk om regelmatig cv-ketelonderhoud uit te voeren. Bij het uitvoeren van het cv-ketelonderhoud worden de versleten onderdelen van de cv-ketel voor u vervangen. Zo kan een nare cv-ketelstoring voorkomen worden! Ook zal de cv-ketel volledig gereinigd worden, om te voorkomen dat grote stofhopen de bron van een cv-ketelstoring vormen. Mocht het onderhouden van de cv-ketel al te laat zijn, dan kan de loodgieter uit Damme een cv-ketelreparatie voor u uitvoeren.

Tip: kijk vooraf eerst zelf of u de cv-ketel kunt repareren! Soms blijkt het resetten van de cv-ketel voldoende te zijn.

Leidingen aanleggen in huis

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning moeten er vaak nieuwe leidingen gelegd worden. De loodgieter  van ons loodgietersbedrijf kan u in zo’n geval hulp bieden! Wij zorgen voor een schone ondergrond, laten de leidingstukken naadloos op elkaar aansluiten, enzovoorts. Op deze manier maken we de kans op lekkages minimaal. Ook voor het aansluiten van radiatoren of sanitaire voorzieningen bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op

Bent u op zoek naar de beste loodgieter uit de buurt? Wij helpen u graag met lekkages of cv-storing. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button