Lekkage in Brugge laten verhelpen

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter in Brugge voor het verhelpen van een lekkage? Onze loodgieters staan voor u klaar! Laat een lekkage in Brugge zo snel mogelijk na het herkennen hiervan verhelpen. Op deze manier verkleint u de kans op een ernstige waterschade aan uw woning aanzienlijk. Denk bijvoorbeeld aan rottende plekken in een houten constructie, een schimmelplek op uw muren of vochtplekken op het plafond. Welke vorm van waterschade wordt er in uw woning zichtbaar als gevolg van de lekkage?

Een lekkage in Brugge opsporen

Wanneer u last denkt te hebben van een lekkage, kunt u deze in eerste instantie zelf proberen op te sporen. Volg bijvoorbeeld het spoor van het vocht naar de bron hiervan. Dit is vaak echter bepaald niet eenvoudig. Denk aan een lek rond leidingen onder uw vloer of tussen uw muren. Onze loodgieters beschikken over diverse hulpmiddelen, die het opsporen van een lekkage relatief eenvoudig maken. Zo hoeft er geen vloer of muur te worden opengehaald, om de lekkage te vinden. Iets wat voorheen vaak wel noodzakelijk was.

Oplossing voor een lekkage in uw woning

Nadat de bron van de lekkage achterhaald is, zorgen onze loodgieters direct voor een passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een kapotte leiding zijn, of het opnieuw aanleggen van de leidingen. Ook kan het voorkomen dat de lekkage rond sanitaire voorzieningen ontstaan is. Denk aan een kapot rubberen ringetje bij de sifon onder de wastafel of gootsteen. Door zo’n rubberen ringetje te vervangen of de sifon opnieuw aan te sluiten voorkomt u een verdere schade als gevolg van de lek.

Tip: wanneer u de bron van de lekkage zelf gevonden heeft, kunt u het vocht opvangen in een emmer of teil. Ook kunt u de lekkende leiding met een vochtige doek omwinden. Op deze manier zal de waterschade niet verder toenemen.

Met spoed de lek laten verhelpen

Heeft u met spoed hulp nodig bij het oplossen van een lek? Bijvoorbeeld door een leiding geknapt is? In dat geval kunt u op onze spoedloodgieter in Brugge rekenen. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo hoeft u nooit lang op onze hulp te wachten! In veel gevallen is de spoedloodgieter binnen een half uur bij u. Ook op de late avond en in de weekenden kunt u op onze hulp rekenen bij lekkages in Brugge. Waar in huis heeft u te maken met een lekkage?

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button