Wat kun je met een slimme thermostaat?

Nieuws

Met een slimme thermostaat kun je de centrale verwarming in huis, werkelijk overal ter wereld bedienen. Dat klinkt onzinnig, maar kan toch wel erg handig zijn. Stel dat het buiten erg koud is en je weet dat je over een uur thuis komt. Je kunt dan alvast de verwarming aanzetten, zodat het huis heerlijk warm is.

Bij zogenaamde domme thermostaten heb je vaak wel al de optie om de verwarming op een bepaald moment aan te laten gaan,  maar als je op onregelmatige tijden thuis bent of komt, dan heb je daar weinig aan.

Zones maken

Eén van de manieren om het comfort in je woning te verhogen en tegelijkertijd energie te besparen, is door het instellen van zones. Let op dat het maken van zones niet met elke slimme thermostaat uitgevoerd kan worden.

Door zones in te stellen, kun je de temperatuur per zone regelen, in plaats van één en dezelfde temperatuur voor het gehele huis. Op die manier kun je bijvoorbeeld de slimme thermostaat zo instellen dat de werkkamer op 19 graden wordt gehouden, terwijl de woonkamer niet verwarmd hoeft te worden omdat er toch niemand is. Zonder slimme thermostaat zou je dit enkel kunnen doen door continu overal de radiatoren dicht te draaien en in de ruimte waar je op dat moment moet zijn de radiatoren open te draaien.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button