Hulp bij de installatie van de cv-ketel

Nieuws

Het installeren van een cv-ketel in huis is een relatief ingewikkelde klus, waardoor de hulp van de onze loodgieter wellicht gewenst is. Onze loodgieter heeft een ruime expertise in het installeren van verschillende soorten cv-ketels in huis. Denk bijvoorbeeld aan een losse cv-ketel, een combiketel, een losse boiler, enzovoorts. Door de ervaring die onze loodgieters hebben met het installeren van cv-ketels, kunnen de loodgieters u direct van passend advies voorzien over de verschillende soorten cv-ketels die tegenwoordig worden aangeboden. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een losse cv-ketel en een combiketel? Op jaarbasis kan u dit veel geld besparen!

Een geschikte cv-ketel uitzoeken

Voordat de cv-ketel in huis geïnstalleerd kan worden is het belangrijk om de verschillende mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. Kies een cv-ketel die past bij uw verbruik en het formaat van uw woning. In een woning met een slechte isolatie is een cv-ketel met een hoog rendement sterk aan te bevelen, zodat u minder energie verbruikt voor het opwarmen van de woning. Als uw woning juist een erg goede isolatie heeft is een hoog rendement minder belangrijk. De warmte wordt in dit geval immers goed binnen uw woning gehouden.

Combiketel of een combinatie van twee apparaten

Bij de installatie van een cv-ketel heeft u de keuze uit een combiketel en een combinatie van twee losse apparaten (een losse cv-ketel en losse boiler). Een combiketel is vaak duurder, maar heeft een hoger rendement en brengt jaarlijks minder onderhoudskosten met zich mee. U hoeft voortaan immers nog maar een apparaat te laten onderhouden, in plaats van twee losse apparaten.

Zowel voor de installatie van de nieuwe cv-ketel, als voor het uitvoeren van onderhoud aan de cv-ketel in huis kunt u bij onze loodgieter terecht. Wij raden woningbezitters aan om eens per twee jaar onderhoud aan de cv-ketel uit te laten voeren.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button