Hulp bij een cv repareren? Vraag advies van de loodgieter!

Nieuws

Een kapotte cv-ketel vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, naast bijvoorbeeld een lekkage of een verstopping. Het is sterk aan te raden om de kapotte cv zo snel mogelijk te laten repareren, om te voorkomen dat uw verwarming of warmwatervoorziening een lange tijd niet werken. Een kapotte cv repareren kunt u in sommige gevallen heel eenvoudig zelf doen! Zoek de foutcode op het display van de cv-ketel bijvoorbeeld eens op internet of in de handleiding van de cv-ketel op. In de handleiding staat vaak beschreven hoe u een bepaalde storing kunt verhelpen. Soms zal het resetten van de cv-ketel al voldoende zijn om de storing op te lossen. Mocht dit geen effect hebben, dan kunt u de hulp van de loodgieter alsnog inschakelen!

Een kapotte cv repareren en nieuwe storingen voorkomen

Een loodgieter helpt u bij het verhelpen van een bestaande storing en kan daarbij tips geven om een nieuwe storing te voorkomen. Vaak blijkt een cv-storing te zijn veroorzaakt door een ernstige slijtage aan onderdelen van de cv-ketel of een grote hoeveelheid stof tussen de onderdelen van de cv-ketel. U had een storing in zo’n geval kunnen voorkomen door de cv-ketel vaker te laten onderhouden door een loodgieter. De loodgieter loopt de gehele cv-ketel bij het uitvoeren van onderhoud na op beginnende slijtage. Daarbij zal de loodgieter de cv-ketel volledig reinigen om stof tegen te gaan.

De kapotte cv in huis laten vervangen

Naast de mogelijkheid om uw bestaande cv-ketel te laten repareren, kunt u er ook voor kiezen om de cv te laten vervangen. De loodgieter geeft u graag advies over de mogelijkheden die u in dit geval heeft. Kies bijvoorbeeld voor een zogenaamde combiketel, waarin een losse boiler en losse cv-ketel gecombineerd worden tot een nieuw apparaat. Het voordeel aan een combiketel is dat uw energieverbruik verlaagd wordt en dat u minder aan onderhoudskosten betaalt.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button