Professionele dakisolatie Brugge

Tegenwoordig zijn we onszelf allemaal bewust van dat we duurzamer met onze energie om moeten gaan. De aarde is aan het opwarmen en als we allemaal ons energieverbruik een klein beetje terug kunnen brengen dan maken we een groot verschil. Duurzamer met energie omgaan is overigens niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De energieprijzen zijn de laatste jaren enorm gestegen en zijn een grote kostenpost geworden. Minder energie verbruiken betekent daarom een lagere energierekening. Uw huis isoleren is een goede manier om veel energie te besparen. Vooral de isolatie van uw dak kan een grote besparing opleveren en voor een professionele dakisolatie in Brugge bent u bij ons aan het goede adres.

Soorten dakisolatie

U kunt ervoor kiezen om een extra laag glaswol onder de dakbedekking aan te brengen. Dit materiaal heeft een sterk isolerende werking, waardoor de warme lucht weerkaatst wordt en in uw woning blijft. Naast glaswol zijn er speciale platen te kopen, die eveneens een isolerende werking hebben. Houd er rekening mee dat het isolatiemateriaal onder uw dak alleen niet voldoende is om uw energieverbruik sterk te reduceren. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een energiezuinigere cv-ketel in huis te plaatsen. Of wat te denken van een verbetering van de ruiten en kozijnen in huis? Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van HR+-isolatieglas met kunststof kozijnen.

Naast de mogelijkheid om de isolatie aan de onderzijde van uw dak te verbeteren, kunt u ook het dak zelf van meer isolatie voorzien. Gebruik bijvoorbeeld een groene dakbedekking. Dit type dakbedekking bekleedt uw dak met verschillende grassen en mossen. Het fijne aan een groen dak is dat het relatief weinig onderhoud vergt en daarbij zeer duurzaam is. Ook prettig: in de zomer houdt een goed geïsoleerd dak uw woning lekker koel! Wel zo comfortabel op de warmste zomerdagen.

Laat de warmte niet ontsnappen

Warme lucht stijgt altijd naar boven. Dit is een simpel scheikundig feit en ook de reden waarom bij de meeste huizen tot 30% van de warmte via het dak verloren gaat. Een dak dat niet geïsoleerd is laat enorm veel van de warmte in uw huis naar buiten ontsnappen. Wanneer u door ons een dakisolatie in Brugge laat uitvoeren dan zorgen wij ervoor dat deze warmte in uw huis blijft. Hierdoor ontsnapt er vrijwel geen warmte meer door het dak van uw huis, hoeft u minder te stoken om uw huis te verwarmen en bovendien minder energie af te rekenen aan het einde van de maand. Een extra bonus is dan dat u ook nog bijdraagt aan een beter milieu. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden voor dakisolatie in uw huis te weten.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button