CV ketel in Brugge

De CV- of combiketel vormt een van de belangrijkste elementen van uw woning, zeker in de herfst en winter. Een CV- of combiketel staat garant voor de verwarming van uw kamers, waardoor u hier vrijwel niet zonder kunt. Helaas krijgen huishoudens geregeld te maken met storingen in de CV ketel. Door een storing kunt u zonder verwarming komen te zitten wat u tijdens de herfst- en wintermaanden niet wilt. In het geval van een combiketel heeft u ook niet meer de beschikking over warm water voor de afwas of douche. Gelukkig staan onze loodgieters voor u klaar om te helpen bij het uitvoeren van onderhoud aan uw CV ketel in Brugge. Door onze ervaring in het loodgieterswerk kunnen we slijtage snel herkennen en direct voor u verhelpen. Zo wordt de kans op een storing aanzienlijk kleiner en kunt u blijven genieten van een warme woning! Ook voor het installeren van een nieuwe CV ketel kunt u onze vakkundige loodgieters inschakelen. Lees verder voor meer informatie over onderhoud aan uw CV ketel of het installeren van een nieuwe CV ketel.

Waarom is onderhoud van CV ketel in Brugge nodig?

onderhoud cv-ketelHet onderhouden van uw CV ketel in Brugge is van groot belang om storingen tegen te gaan. Er kan slijtage optreden als u de CV- of combiketel al enige jaren in gebruik heeft en niet laat controleren. Tevens kan er zich een grote hoeveelheid stof tussen uw onderdelen ophopen. Omdat u dit zelf vanaf de buitenkant niet ziet, is onderhoud belangrijk. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud voor een langere levensduur en voorkomt het hoge reparatiekosten. Onze loodgieters lopen uw CV- of combiketel na op mogelijke problemen en zullen potentiële oorzaken van een storing direct voor u verhelpen

Zuinige nieuwe CV ketel installeren in Brugge

Wilt u een nieuwe CV ketel installeren in Brugge dan kunnen onze professionals u van advies voorzien. Ook kunnen wij u helpen bij het installeren van de nieuwe CV ketel. Een CV ketel in huis heeft een gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar. Na deze periode is de kans op problemen aan uw CV ketel een stuk groter. Daarnaast levert het vervanging van de ketel grote besparingen in het energieverbruik op en is het beter voor het milieu.

Een nieuwe CV ketel bespaart energie

De afgelopen jaren zijn er enorme sprongen gemaakt wat betreft het rendement van CV ketels. Waar een CV ketel van enkele jaren oud nog veel energie verloor zijn er nu ketels verkrijgbaar met 100% rendement. Deze HR ketels verliezen dus geen energie bij het verwarmen van water. Dit zorgt voor een besparing op energie en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Daarnaast is het goed voor een beter milieu doordat u minder CO2 uitstoot veroorzaakt.

Professionele installatie

Als u op zoek bent naar een professional die u van advies kan voorzien kunnen wij u helpen. Wij bezitten veel kennis op dit gebied en geven graag advies over het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen bij het installeren van een CV ketel. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek betreffende uw CV ketel. Naast het installeren bent u bij ons voor onderhoud aan uw CV ketel ook aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button