Balkon voorzien van een afvoer en deze laten onderhouden

Nieuws

Een balkon heeft u verschillende voordelen te bieden! Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om al vroeg in het jaar van de eerste zonnestralen te genieten. Toch zitten er ook risico’s aan een balkon, als u deze niet op de juiste wijze aan laat leggen. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan een afvoer op uw balkon? Zonder afvoer kan het hemelwater blijven staan, wat voor schade aan het balkon en in het ergste geval ook uw woning kan zorgen. Het hemelwater trekt bijvoorbeeld in de houten planken van uw balkon, of sijpelt heel langzaam bij uw woning naar binnen als het waterpeil te hoog komt te staan.

 

In dit artikel vertellen onze loodgieters u meer over het aanleggen van een afvoer op uw balkon en het onderhoud wat aan de afvoer moet worden uitgevoerd.

 

Verschillende mogelijkheden bij het aanleggen van een afvoer

Wanneer u een afvoer op uw balkon aanlegt, heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een afvoerleiding richting een regenton. Zo vangt u het regenwater op en kunt u dit op een later moment gebruiken voor het besproeien van de tuin. Een alternatief is het aanleggen van een afvoer, die naar het centrale afvoerstelsel loopt.

 

Zet altijd een bladvanger over de afvoer, om te voorkomen dat deze al snel verstopt begint te raken. Ook is het verstandig om de afvoer eens per zoveel jaar door onze loodgieters te laten doorspuiten.

 

Afvoer aanleggen in een appartementencomplex

Bij het aanleggen van een afvoer op een balkon van een appartementencomplex, liggen dingen vaak iets gecompliceerder. U moet in dit geval toestemming hebben van de eigenaar van het pand, om aanpassingen aan de afvoer door te kunnen voeren. Wij helpen u hier graag bij, met de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop!
24/7 bereikbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button